Arrangementet er fullført.

Afrika Live: Konsert hovedbilde
torsdag 

Afrika Live: Konsert

ntso

AHW har introdusert Norge for mange afrikanske storstjerner gjennom flere år. Konsertene er et resultat av musikkutvekslingsprogrammet Kinane Exchange som setter sammen musikere basert i Norge sammen med en utenlands artist. I år er det ingen ringere enn Carmen Souza (Kapp Verde) med bassisten Theo Pas´cal som styrer hovedshowet. AHW har virkelig lagt listen høyt i år ved å involvere musikere basert i England, Sveits, Belgia, Frankrike og Norge for en fullverdig panafrikanskeuropeisk musikalskopplevelse hele 11 musikere skal levere et forrykende show du sent vil glemme.

Carmen Souza er født og oppvokst i Portugal, bosatt i England og har bakgrunn fra Kapp Verde. Carmen Souza er desidert den mest innflytelses rike afrikanske jazzsangeren i Europa. Hun inkorperer vestafrikanske rytmer i sin tolkning av jazz, og sammen med det internasjonale utvekslingsbandet, ledet av Uriel Seri (NO/Elfenbenkysten) vil de levere musikk av en annen dimensjon og virkelig nå nye høyder når kommer til “fushion world jazz”.
Pris: 150


Kulturhuset, Youngstorget
Youngstorget 3, 0181 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene
onsdag
19:00

Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene

Dropp alle andre planer denne kvelden og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Det Norske Kammerorkester – Jul i Buenos Aires
onsdag
19:30

Det Norske Kammerorkester – Jul i Buenos Aires

Hva er deiligere enn litt argentinsk tango før jula setter inn for alvor? Denne kvelden på et julepyntet Sentralen kan du glemme mørke og kulde.