Arrangementet er fullført.

Afrika Live: Konsert hovedbilde
torsdag 

Afrika Live: Konsert

ntso

AHW har introdusert Norge for mange afrikanske storstjerner gjennom flere år. Konsertene er et resultat av musikkutvekslingsprogrammet Kinane Exchange som setter sammen musikere basert i Norge sammen med en utenlands artist. I år er det ingen ringere enn Carmen Souza (Kapp Verde) med bassisten Theo Pas´cal som styrer hovedshowet. AHW har virkelig lagt listen høyt i år ved å involvere musikere basert i England, Sveits, Belgia, Frankrike og Norge for en fullverdig panafrikanskeuropeisk musikalskopplevelse hele 11 musikere skal levere et forrykende show du sent vil glemme.

Carmen Souza er født og oppvokst i Portugal, bosatt i England og har bakgrunn fra Kapp Verde. Carmen Souza er desidert den mest innflytelses rike afrikanske jazzsangeren i Europa. Hun inkorperer vestafrikanske rytmer i sin tolkning av jazz, og sammen med det internasjonale utvekslingsbandet, ledet av Uriel Seri (NO/Elfenbenkysten) vil de levere musikk av en annen dimensjon og virkelig nå nye høyder når kommer til “fushion world jazz”.
Pris: 150


Kulturhuset, Youngstorget
Youngstorget 3, 0181 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.