Søk i Aktiv i Oslo

Afrika Live: Konsert hovedbilde

Afrika Live: Konsert

ntso

AHW har introdusert Norge for mange afrikanske storstjerner gjennom flere år. Konsertene er et resultat av musikkutvekslingsprogrammet Kinane Exchange som setter sammen musikere basert i Norge sammen med en utenlands artist. I år er det ingen ringere enn Carmen Souza (Kapp Verde) med bassisten Theo Pas´cal som styrer hovedshowet. AHW har virkelig lagt listen høyt i år ved å involvere musikere basert i England, Sveits, Belgia, Frankrike og Norge for en fullverdig panafrikanskeuropeisk musikalskopplevelse hele 11 musikere skal levere et forrykende show du sent vil glemme.

Carmen Souza er født og oppvokst i Portugal, bosatt i England og har bakgrunn fra Kapp Verde. Carmen Souza er desidert den mest innflytelses rike afrikanske jazzsangeren i Europa. Hun inkorperer vestafrikanske rytmer i sin tolkning av jazz, og sammen med det internasjonale utvekslingsbandet, ledet av Uriel Seri (NO/Elfenbenkysten) vil de levere musikk av en annen dimensjon og virkelig nå nye høyder når kommer til “fushion world jazz”.
Pris: 150


Kulturhuset, Youngstorget
Youngstorget 3, 0181 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!
lørdag
18:30

Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!

Norges nye superstjerne, Emma Steinbakken, til Oslo Spektrum!

Eventbilde: Bb Scene tilbyr stemningsfull jazzmusikk – midt på Karl Johan!
lørdag
21:30

Bb Scene tilbyr stemningsfull jazzmusikk – midt på Karl Johan!

Brødrene Bergh er et spisested og bar med en forkjærlighet for jazzmusikk og Italiensk pizza.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival
fredag
19:00

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars. Festivalens konserter holdes i hovedstadens kirker, med Oslo domkirke som hovedarena.