Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Afrika Live: Konsert hovedbilde
torsdag 

Afrika Live: Konsert

ntso

AHW har introdusert Norge for mange afrikanske storstjerner gjennom flere år. Konsertene er et resultat av musikkutvekslingsprogrammet Kinane Exchange som setter sammen musikere basert i Norge sammen med en utenlands artist. I år er det ingen ringere enn Carmen Souza (Kapp Verde) med bassisten Theo Pas´cal som styrer hovedshowet. AHW har virkelig lagt listen høyt i år ved å involvere musikere basert i England, Sveits, Belgia, Frankrike og Norge for en fullverdig panafrikanskeuropeisk musikalskopplevelse hele 11 musikere skal levere et forrykende show du sent vil glemme.

Carmen Souza er født og oppvokst i Portugal, bosatt i England og har bakgrunn fra Kapp Verde. Carmen Souza er desidert den mest innflytelses rike afrikanske jazzsangeren i Europa. Hun inkorperer vestafrikanske rytmer i sin tolkning av jazz, og sammen med det internasjonale utvekslingsbandet, ledet av Uriel Seri (NO/Elfenbenkysten) vil de levere musikk av en annen dimensjon og virkelig nå nye høyder når kommer til “fushion world jazz”.
Pris: 150


Kulturhuset, Youngstorget
Youngstorget 3, 0181 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!