Arrangementet er fullført.

AD UNDAS – Underjordens sangere hovedbilde
torsdag 

AD UNDAS – Underjordens sangere

Langt inni skogen der menneskene sjelden går, under trær, røtter og mosegrodd berg. Der hvor tretopper og fjelltinder møtes over hodet ditt, kan du komme til å høre fjellet gjalle. For i huleganger som skulle vært mørke og fulle av rungende stillhet, har noen funnet seg til rette. På vante føtter er det fort gjort å samle inn skatter som omverdenen ser på som skrot. En rusten kakeboks, ei slitt tresleiv, blanke kaffekjeler; alt dette stammer fra en uforståelig verden. Men i takt med hulas dryppelyder blir skrot rytmer og stemmer harmonier. Under gneis og granitt, i mørke huleganger, er AD UNDAS.

AD UNDAS er ei vokalgruppe bestående av Margrete Wilhelmsen, Tonje Alseth Østmo, Sunniva Fossly og Marte Fillan.
Sjekk ut lydklipp på https://soundcloud.com/ad-undas

Tid: kl 19:00
Sted: Sofienberg kirke
Varighet: 1 time
Pris: 50 kr – ved inngang

Nettside: Facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
torsdag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Smak av Pinot Noir

Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.

Eventbilde: Gratis digital visning – A swan lake
fredag

Gratis digital visning – A swan lake

I A Swan Lake ser koreograf Alexander Ekman på ballettens ballett, Svanesjøen, med særdeles friskt blikk – og fyller scenen med vann og svaner.