Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Å drepe en fugl – SALT hovedbilde
onsdag 
19:00
SALT Oslo

Å drepe en fugl – SALT

Å drepe en Fugl er en teaterforestilling om vennskap, radikalisering, utenforskap, om jaget etter å la andre følelser ta overhånd, og om å skape et dem for å oppleve et oss.

Falk flytter til en liten og fremmed by i håp om en ny start etter et tøft samlivsbrudd. Han blir kjent med en jevnaldrende stamgjest som heter Børre, men som helst bare vil kalles Fuglefangeren. De danner raskt et vennskap preget av fasinasjonen for bøker og gleden i å fantasere seg vekk fra en tilværelse som ellers kan være ganske tung. Børre viser Falk tendenser og problemer med samfunnet han hittil ikke har vært klar over.

Finnes det noen der ute som har den egentlige skylden til at de føler seg litt på utsiden av samfunnet? Har vi mennesker en sikker plass på toppen av næringskjeden? Hvem er det egentlig som tjener på at vi stadig kriger og dreper hverandre? Og hva skjedde egentlig med Franz Ferdinand i starten av første verdenskrig?

Relaterte saker

Eventbilde: Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama
mandag
19:30

Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama

Romanklassikeren Jane Eyre tas til scenen. Gjør deg klar for en estetisk eksplosjon og et mektig drama.

Eventbilde: Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater
søndag
16:00

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater

Tid for glede – en teaterbegivenhet av de sjeldne!

Eventbilde: SOM FØR OG ETTER – en sort komedie
mandag
19:00

SOM FØR OG ETTER – en sort komedie

SOM FØR OG ETTER er en sort komedie om en families klare forventninger og uklare tolkninger i møte med livet, kjærligheten og døden.