Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Å drepe en fugl – SALT hovedbilde
onsdag 
19:00
SALT Oslo

Å drepe en fugl – SALT

Å drepe en Fugl er en teaterforestilling om vennskap, radikalisering, utenforskap, om jaget etter å la andre følelser ta overhånd, og om å skape et dem for å oppleve et oss.

Falk flytter til en liten og fremmed by i håp om en ny start etter et tøft samlivsbrudd. Han blir kjent med en jevnaldrende stamgjest som heter Børre, men som helst bare vil kalles Fuglefangeren. De danner raskt et vennskap preget av fasinasjonen for bøker og gleden i å fantasere seg vekk fra en tilværelse som ellers kan være ganske tung. Børre viser Falk tendenser og problemer med samfunnet han hittil ikke har vært klar over.

Finnes det noen der ute som har den egentlige skylden til at de føler seg litt på utsiden av samfunnet? Har vi mennesker en sikker plass på toppen av næringskjeden? Hvem er det egentlig som tjener på at vi stadig kriger og dreper hverandre? Og hva skjedde egentlig med Franz Ferdinand i starten av første verdenskrig?

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.