Søk i Aktiv i Oslo

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada hovedbilde
mandag 
19:00
SALT Oslo

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med pandemi og ufrivillig isolasjon, om å vise solidaritet med folk utsatt for krig, om å holde sammen når destruktive krefter forsøker å splitte for å herske, og om å feire vår felles menneskelighet.

Å synge er et universelt menneskelig uttrykk, og det er lite som uttrykker samhold så sterkt som det å synge sammen.

Koret Diandre er et blandet kor i Oslo som synger rytmisk musikk a cappella. Repertoaret rommer både 70-tallssoul, 80-tallspop, jazzballader og improvisasjon. Koret profilerer seg med egne temakonserter, og gir pop- up konserter i Oslo sentrum. Diandre har sunget på intimscener og større scener i Norge og har vunnet gjeve priser i konkurranser i utlandet. Dirigent er Guro Gravem Johansen.

Med seg på denne konserten har Diandre invitert vokalgruppa Nada fra Oslo, som består av tre kvinner og tre menn. Vokalgruppa startet opp som oktett i 2009, men ble en sekstett i 2012. Nada liker å utforske mulighetene ved å synge a cappella i en vokalgruppe og syns det er viktig å fornye seg. Repertoaret vårt inneholder mest popmusikk ispedd noen folketoner og litt jazz, og de syns det er aller best å synge seksstemt.

SALT, Langhuset
Mandag 23. mai kl. 19:00

Mulighet for kjøp av mat og drikke.
Aldersgrense: 18 år

Besøk nettside for billettbestilling.

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.