Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada hovedbilde
mandag 
19:00
SALT Oslo

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med pandemi og ufrivillig isolasjon, om å vise solidaritet med folk utsatt for krig, om å holde sammen når destruktive krefter forsøker å splitte for å herske, og om å feire vår felles menneskelighet.

Å synge er et universelt menneskelig uttrykk, og det er lite som uttrykker samhold så sterkt som det å synge sammen.

Koret Diandre er et blandet kor i Oslo som synger rytmisk musikk a cappella. Repertoaret rommer både 70-tallssoul, 80-tallspop, jazzballader og improvisasjon. Koret profilerer seg med egne temakonserter, og gir pop- up konserter i Oslo sentrum. Diandre har sunget på intimscener og større scener i Norge og har vunnet gjeve priser i konkurranser i utlandet. Dirigent er Guro Gravem Johansen.

Med seg på denne konserten har Diandre invitert vokalgruppa Nada fra Oslo, som består av tre kvinner og tre menn. Vokalgruppa startet opp som oktett i 2009, men ble en sekstett i 2012. Nada liker å utforske mulighetene ved å synge a cappella i en vokalgruppe og syns det er viktig å fornye seg. Repertoaret vårt inneholder mest popmusikk ispedd noen folketoner og litt jazz, og de syns det er aller best å synge seksstemt.

SALT, Langhuset
Mandag 23. mai kl. 19:00

Mulighet for kjøp av mat og drikke.
Aldersgrense: 18 år

Besøk nettside for billettbestilling.

Relaterte saker

Eventbilde: Rattlesnake Milk – Røverstaden
onsdag
19:00

Rattlesnake Milk – Røverstaden

Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.

Eventbilde: Blood Sweat & Tears – Røverstaden
torsdag
19:00

Blood Sweat & Tears – Røverstaden

Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve en av musikkhistoriens mest markante band live!

Eventbilde: Få med deg Kvelertak!
fredag
19:00

Få med deg Kvelertak!

8. september slipper Kvelertak det etterlengtede albumet Endling, og 29. og 30. september er de klare for å innta Sentrum Scene for to eksplosive kvelder!