Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SYNG-along-kino: høstprogram hovedbilde
onsdag 
19:00
SYNG

SYNG-along-kino: høstprogram

Hver onsdag arrangeres SYNG-along-kino; nyt en musikal på storskjerm og mellomskjerm, og syng med når du føler for det. Kinoprogrammet for september og oktober finner du nederst, eller eventuelt her:

I anledning kinoen kan du hver onsdag varme opp med et deilig “før-kino-tilbud” fra naboen Rice Bolle, og dessuten; hvis du ikke er sangmett etter filmen, så kan du bli igjen på åpen mikrofon (se mer info om begge deler under).

PRAKTISK INFO

– Filmen snurrer kl. 19.
– Inngang er gratis.
– Vi har ikke billetter, så det er bare å komme og finne seg en plass (førstemann til mølla).
– Det kan være stor pågang, og derfor er det lurt å være tidlig ute.
– Aller lurest (og hyggeligst) er det å komme tidsnok til at man rekker å varme opp med en matbit i forkant. Vi har ikke eget kjøkken, men vi har en avtale med naboen Rice Bolle som leverer gratis til SYNG, og på onsdager har de et “før-kino-tilbud” hvor du får deilige thairetter til kr. 129 ved bestillinger før kl. 18.
– 20 års aldersgrense.

ÅPEN KARAOKEMIKROFON ETTER FILMEN

Etter SYNG-along-filmen forvandles “buddharommet” vårt fra kinosal til karaokerom med åpen mikrofon, til fri bruk for alle som går gravide med innestengt sang som de lengter etter å føde blant kjente og ukjente likesinnede – og for alle andre også. Kort fortalt; hjerterom, husrom og karaokerom – og stor takhøyde.

(For ordens skyld; åpen karaokemikrofon er naturligvis åpen for alle, enten du har deltatt på SYNG-along-kinoen først eller ikke.)

KINOPROGRAM SEPT. & OKT.

– Onsdag 3. oktober kl. 19: Hercules (eng.)
– Onsdag 10. oktober kl. 19: The Greatest Showman
– Onsdag 17. oktober kl. 19: High School Musical 2
– Onsdag 24. oktober kl. 19: Terkel i knipe
– Onsdag 31. oktober kl. 19: The Phantom of the Opera

Velkommen! www.syng.no

Relaterte saker