Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KODALINE til Vulkan Arena hovedbilde
tirsdag 
19:00
Vulkan Arena

KODALINE til Vulkan Arena

 

Skuffelsen var stor når irske Kodaline måtte avlyse Europa-turneen i 2017, men nå kommer den glade beskjeden: Bandet er tilbake og klare for å levere en svært etterlengtet konsert på Vulkan Arena den 9. oktober!

Det irske bandet Kodaline har spilt i Oslo flere ganger tidligere, og nå gleder vi oss til de tar turen tilbake til Vulkan Arena 9. oktober! Deres svevende og fengende radiorock har blitt sammenliknet med storheter som Coldplay, Keane og Oasis.Aldersgrense 18 år.

Les mer

Selv beskriver Kodaline seg som ”4 lads from Dublin that play music”. Stephen Garrigan, Vinny May, Jason Boland og Mark Prendergast slapp sin selvtitulerte EP i 2012, fulgt opp av debutalbumet ”In a Perfect World”. Sistnevnte ble nominert til BBCs prestisjetunge ”Sound of 2013”, hvor panelet besto av musikkbransjens mest anerkjente og innflytelsesrike folk. Det var knyttet store forventinger til bandets neste album “Coming Up for Air” i 2015, en plate som ble laget i samarbeid med produsenter som Jacknife Lee (REM, Snow Patrol, Taylor Swift) og Jim Eliot (Ellie Goulding). Kygo allierte seg også med gruppa på hitlåta ”Raging” i 2016. Siden den gang har bandet sluppet låter som ”Brother” og “Follow Your Fire”, og nytt album er på vei.

Både musikkelskere og bransje har omfavnet bandet, noe som resulterte i Publikumsprisen under prestisjetunge European Border Breakers Awards. Tidligere vinnere av EBBA-prisene inkluderer navn som Adele, The Darkness, Mumford & Sons, Lykke Li og The Raveonettes.

Link FB-event:

Kjøp billetter her

Relaterte saker

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.

Eventbilde: Jolly Jumper & Big Moe
lørdag
21:00

Jolly Jumper & Big Moe

Opplev en magisk høytidsstund når gutta drar i gang! Det blir ekte blues ispedd litt sladder og mye humor.

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!