Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sjokolade – fra frø til konfekt hovedbilde
søndag 
13:00

Sjokolade – fra frø til konfekt

Foto: Karsten Sund, NHM

 

Foto: Karsten Sund, NHM

Foto: Karsten Sund, NHM

Sjokolade – fra frø til konfekt

Sverre Sætre, prisbelønnet konditor og spesialist på sjokolade, tar oss med på en reise gjennom sjokoladens spennende historie.

Søndag 9. februar kl 13.00 i Tøyen hovedgård.
Smaksprøver: pris kr 50 per person. Betales kontant ved inngangen til foredraget.
Sted: Naturhistorisk museum
Inngang Sars´gate/Monrads gate

For mer info, gå til Naturhistorisk museums hjemmesider >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Winemakers Dinner – Clos Du Val
torsdag
18:00

Winemakers Dinner – Clos Du Val

Bli med på en eksklusiv kveld hvor kjærligheten til vin, direkte fra vingårdene i California og Oregon, feires sammen med en fire-retters meny.

Eventbilde: Forestilte fellesskap – Oslos monumentale minnekultur og feiringstradisjon
torsdag
18:00

Forestilte fellesskap – Oslos monumentale minnekultur og feiringstradisjon

I år har Oslo 400-årsjubileum, og Oslo kommunes kunstsamling har tatt initiativ til å etablere et nytt kunstverk til byen.

Eventbilde: «Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale
tirsdag
16:30

«Kreftoverlevelse på nye måter» – Presentasjon av forskningsfunn og samtale

Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.