Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sjokolade – fra frø til konfekt hovedbilde
søndag 
13:00

Sjokolade – fra frø til konfekt

Foto: Karsten Sund, NHM

 

Foto: Karsten Sund, NHM

Foto: Karsten Sund, NHM

Sjokolade – fra frø til konfekt

Sverre Sætre, prisbelønnet konditor og spesialist på sjokolade, tar oss med på en reise gjennom sjokoladens spennende historie.

Søndag 9. februar kl 13.00 i Tøyen hovedgård.
Smaksprøver: pris kr 50 per person. Betales kontant ved inngangen til foredraget.
Sted: Naturhistorisk museum
Inngang Sars´gate/Monrads gate

For mer info, gå til Naturhistorisk museums hjemmesider >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Vegetarfestival 2024
lørdag
00:00

Oslo Vegetarfestival 2024

Bli med på en drømmehelg med fantastisk god mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Samtale på piknikteppet
søndag
13:00

Samtale på piknikteppet

Bli med på en uformell piknik i bakgården. Arrangement i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.