Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sjokolade – fra frø til konfekt hovedbilde
søndag 
13:00

Sjokolade – fra frø til konfekt

Foto: Karsten Sund, NHM

 

Foto: Karsten Sund, NHM

Foto: Karsten Sund, NHM

Sjokolade – fra frø til konfekt

Sverre Sætre, prisbelønnet konditor og spesialist på sjokolade, tar oss med på en reise gjennom sjokoladens spennende historie.

Søndag 9. februar kl 13.00 i Tøyen hovedgård.
Smaksprøver: pris kr 50 per person. Betales kontant ved inngangen til foredraget.
Sted: Naturhistorisk museum
Inngang Sars´gate/Monrads gate

For mer info, gå til Naturhistorisk museums hjemmesider >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning i zoologiske utstillinger
tirsdag
12:30

Babyomvisning i zoologiske utstillinger

Hver tirsdag er det babyomvisning på Naturhistorisk museum. Ukens babyomvisning er i zoologiske utstillinger.

Eventbilde: Kurs i street food
onsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Samtale: Mapping Black Europe
onsdag
18:00

Samtale: Mapping Black Europe

Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».