Arrangementet er fullført.

Sjokolade – fra frø til konfekt hovedbilde
søndag 
13:00

Sjokolade – fra frø til konfekt

Foto: Karsten Sund, NHM

 

Foto: Karsten Sund, NHM

Foto: Karsten Sund, NHM

Sjokolade – fra frø til konfekt

Sverre Sætre, prisbelønnet konditor og spesialist på sjokolade, tar oss med på en reise gjennom sjokoladens spennende historie.

Søndag 9. februar kl 13.00 i Tøyen hovedgård.
Smaksprøver: pris kr 50 per person. Betales kontant ved inngangen til foredraget.
Sted: Naturhistorisk museum
Inngang Sars´gate/Monrads gate

For mer info, gå til Naturhistorisk museums hjemmesider >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Digital Smak av Pinot Noir

Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.