Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sjokolade – fra frø til konfekt hovedbilde
søndag 
13:00

Sjokolade – fra frø til konfekt

Foto: Karsten Sund, NHM

 

Foto: Karsten Sund, NHM

Foto: Karsten Sund, NHM

Sjokolade – fra frø til konfekt

Sverre Sætre, prisbelønnet konditor og spesialist på sjokolade, tar oss med på en reise gjennom sjokoladens spennende historie.

Søndag 9. februar kl 13.00 i Tøyen hovedgård.
Smaksprøver: pris kr 50 per person. Betales kontant ved inngangen til foredraget.
Sted: Naturhistorisk museum
Inngang Sars´gate/Monrads gate

For mer info, gå til Naturhistorisk museums hjemmesider >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Freedom Forum 2022
mandag
10:00

Oslo Freedom Forum 2022

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.