Arrangementet er fullført.

30 Years of Songs hovedbilde
onsdag 
18:00

30 Years of Songs

PØSKORKFBBanner


 30 års-markering i Store studio onsdag 4. november:

Fra Lippo Lippis tidligere vokalist Per Øystein Sørensen spiller inn plate- og tv-konsert med Kringkastingsorkestret.
I år er det 30 år siden utgivelsen av det kritikerroste albumet «Songs» fra den norske gruppen Fra Lippo Lippi – Norge største suksess i utlandet på 80-tallet etter a-ha, med bl.a. singelen «Shouldn’t Have To Be Like That». Albumet har siden den gang fått plass på flere kanon-lister over tidenes beste norske popalbum. Fra Lippo Lippis vokalist og låtskriver Per Øystein Sørensen har også hatt en solokarriere som på lik linje med sitt tidligere band har høstet stor suksess på Filippinene. Senest i 2012 holdt han to utsolgte konserter i Manilas Araneta Colosseum for 24.000 mennesker (se videoklipp her>>).

«30 Years of Songs by Fra Lippo Lippi and Per Øystein Sørensen»

 

Onsdag 4. november holdes en egen konsert i NRKs Store studio der Per Øystein Sørensen skal fremføre noen av sine egne og Fra Lippo Lippis mest kjente sanger sammen med Kringkastingsorkestret (KORK). Det hele digirigeres av Nick Davies (kjent fra bl.a. Nobel-konsertene) og sangene presenteres i helt ny drakt og arrangementer. Konserten har fått tittelen «30 Years of Songs by Fra Lippo Lippi and Per Øystein Sørensen». Dette må selvsagt dokumenteres og derfor blir det både plate- og tv-opptak av konserten.
 

Per Øystein Sørensen & KORK
Dirigent: Nick Davis
«30 Years of Songs by Fra Lippo Lippi and Per Øystein Sørensen”
Plate- og tv-opptak
Dato: Onsdag 4. november
Tid: Kl. 18.00
Sted: Store Studio, NRK, Marienlyst
Billetter kan kjøpes på Billettservice.no

 

Relaterte saker

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Tungtvann – Sentrum Scene
fredag
20:00

Tungtvann – Sentrum Scene

Blodtrimmet maskineri og sultne på mer er Tungtvann klare for å lage fest! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus de bare kunne drømme om da de ble laget.