Søk i Aktiv i Oslo

Yngling- RUMBLE IN RHODOS-slippfest hovedbilde

Yngling- RUMBLE IN RHODOS-slippfest

 Rumble in Rhodos
Foto: Ihne Pedersen 

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Rumble in Rhodos har i løpet av 10 aktive år etablert seg som ett av de fremste norske rockebandene! Med plater som Intentions og Signs of Fervent Devotion har de imponert både kritikere og publikum! Lørdag 26 oktober entrer de scenen på Parkteatret og slipper sin nyeste plate “Grace and Nuance”. Med konserter på de aller største festivalene i landet i baklomma er det duket for en kjempekveld, med mye folk! Parkteatret oppfordrer til å bestille billetter tidlig, for her blir det trangt om plassene!

Etter Yngling-konserten spiller de en konsert for de over 18 år også.

Relaterte saker

Eventbilde: Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus
lørdag
18:00

Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus

Jubileet blir markert med en storslått forestilling med dans og musikk fra Bærums brede og rike kulturliv.

Eventbilde: Sanger om håp
lørdag
18:00

Sanger om håp

Nidarosdomens jentekor har gleden av å bringe sine stemmer til Mortensrud kirke med musikk som berører, oppmuntrer og som reflekterer over vårt felles håp om fred.

Eventbilde: Operapub – Opera til folket!
lørdag
19:00

Operapub – Opera til folket!

Grønland Boulebar tilbyr boule som aktivitet, i kombinasjon med mat, drikke og nå også sesong 2 av operapub!