Arrangementet er fullført.

Yngling- RUMBLE IN RHODOS-slippfest hovedbilde
torsdag 

Yngling- RUMBLE IN RHODOS-slippfest

 Rumble in Rhodos
Foto: Ihne Pedersen 

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Rumble in Rhodos har i løpet av 10 aktive år etablert seg som ett av de fremste norske rockebandene! Med plater som Intentions og Signs of Fervent Devotion har de imponert både kritikere og publikum! Lørdag 26 oktober entrer de scenen på Parkteatret og slipper sin nyeste plate «Grace and Nuance». Med konserter på de aller største festivalene i landet i baklomma er det duket for en kjempekveld, med mye folk! Parkteatret oppfordrer til å bestille billetter tidlig, for her blir det trangt om plassene!

Etter Yngling-konserten spiller de en konsert for de over 18 år også.

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
torsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.

Eventbilde: Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning
fredag
18:00

Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning

Oslo Operafestival har sin 16. åpningskonsert som et av arrangementene under Oslo Kulturnatt. Her får vi møte de kommende stjerneskuddene på operahimmelen.