Arrangementet er fullført.

Yngling- RUMBLE IN RHODOS-slippfest hovedbilde
torsdag 

Yngling- RUMBLE IN RHODOS-slippfest

 Rumble in Rhodos
Foto: Ihne Pedersen 

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Rumble in Rhodos har i løpet av 10 aktive år etablert seg som ett av de fremste norske rockebandene! Med plater som Intentions og Signs of Fervent Devotion har de imponert både kritikere og publikum! Lørdag 26 oktober entrer de scenen på Parkteatret og slipper sin nyeste plate «Grace and Nuance». Med konserter på de aller største festivalene i landet i baklomma er det duket for en kjempekveld, med mye folk! Parkteatret oppfordrer til å bestille billetter tidlig, for her blir det trangt om plassene!

Etter Yngling-konserten spiller de en konsert for de over 18 år også.

Relaterte saker

Eventbilde: Taffelpikene // Livestream
torsdag
20:00

Taffelpikene // Livestream

Livestream med to urfremfremføringer fra Nordic Black Theatre. Trioen fremfører syv nye verk av spennende unge komponister.

Eventbilde: Bob Dylan fyller 80 år!
mandag
18:00

Bob Dylan fyller 80 år!

Denne kvelden hedrer flere kjente norske artister legenden Bob Dylan som fyller 80 år. Kapasitet til maks 200 personer. 

Eventbilde: BERTINE ZETLITZ / BUGGE  WESSELTOFT
søndag
19:30

BERTINE ZETLITZ / BUGGE WESSELTOFT

Nært og tett på flygelet. Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft inntar Hovedscenen ved Operaen. Sammen vil de to dykke inn i Bertine Zetlitz’ skattekiste av låter.