Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grønnskjerm-visning hovedbilde
torsdag 

Grønnskjerm-visning

 Grønnskjerm

Grønnskjerm oppfordrer alle semiprofesjonelle, uetablerte og “up and coming” filmskapere mellom 17 og 35 år til å sende inn sin film til dinfilm@grønnskjerm.no.

Vi velger ut 4-5 filmer per visning. Din kortfilm, musikkvideo, reklamefilm, novellefilm etc. trenger ikke være ferdigstilt.

Filmvisningen etterfølges av en debatt ledet av programleder Anette Sandbu med et kyndig fagpanel som vil gi sin tilbakemelding.

Målet med Grønnskjerm er at filmskaperene kan få en mulighet til å videreutvikle de mulighetene som finnes i den filmen man viser, og/eller lære av de tilbakemeldingene man får til en evt. neste film eller veien videre i bransjen. 

Den 16. oktober viser vi fire kortfilmer og holder paneldebatt. Denne visningen er dog llitt spesiell, da vi viser filmen til filmskaperene bak vinnermanuset til manuskonkurransen vi hadde i sommer. Se hvordan den har blitt! 

16. oktober kl. 19.30 på Parkteatret.

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.