Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

10 år med Stand Up Aid på Latter hovedbilde
mandag 
19:00

10 år med Stand Up Aid på Latter

 Skjermbilde 2014-05-20 kl. 12.51.01

LATTERALARM!

10 år med Stand Up Aid på Latter 

Den 26. mai arrangeres Stand Up Aid for tiende året på rad. Jubileet feires med et fantastisk show, hvor Latter og kremen av norske standup komikere stiller opp til inntekt for Sabona sine prosjekter i Zimbabwe.

Ynghild Solholm reiste på egenhånd til Zimbabwe i 1999 og ble værende i Zimbabwe i syv år. I 2002 smuglet hun mat til lokalbefolkningen da nødhjelpen fra verdens kanter ikke nådde frem. Sammen med lokalbefolkningen stiftet hun Sabona. I dag er Sabona en voksende organisasjon som utfører prosjekter på grasrota i Zimbabwe. Lokalbefolkningen eier selv sine egne prosjekter, de er med i hele prosessen, fra ide, til utførelse og drift, og dette gjør Sabona unike i bistandssammenheng.

Fjorårets konferansier på Stand Up Aid, Jonas Rønning, har akkurat vært i Zimbabwe og sett Sabonas prosjekter og hva Stand Up Aid har bidratt til gjennom 10 år. Et sterkt møte mellom Jonas Rønning og lokalbefolkningen – som vil bli vist på film den 26 mai.

Jubileumsutgaven av Stand Up Aid arrangeres som alltid på Latter og byr på fantastiske komikere og et forrykende show! 
Zahid Ali
Lisa Tønne
Vidar Hodnekvam
Sigrid Bonde Tusvik
Tommy Steine
Thomas Leikvoll
Konferansier: Cecilie Steinmann Neess

Stand Up Aid er en av grunnpilarene i Sabona. Inntektene fra arrangementet går uavkortet til våre utdanningsprosjekter i Zimbabwe. Arrangementet muliggjøres gjennom at komikerne stiller opp gratis, lokalene lånes ut gratis og frivillige krefter legger ned mange dugnadstimer. Sabona er svært stolt av å kunne tilby en så morsom og betydningsfull kveld!
Hva: Stand Up Aid 2014 på Latter, Aker Brygge
Dato: Mandag 26. mai, kl. 19.00
Dørene åpner kl. 18.00, showstart kl. 19.00
Pris: 250,- (eks.bill.avg.)
Billetter: Kjøpes hos Billettservice, Posten, Narvesen og bestilles via Latter: 23118800, eventuelt i døra.

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Ølcruise med Christian Radich
fredag
17:15

Ølcruise med Christian Radich

Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!