Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Utekino Oslo - Aktiv I Oslo.no

Her kan du se film utendørs 2018

Utekino er blitt populære arrangement som dukker opp i Oslo. Særlig august er høytid for dette. Få oversikt over hvor du kan oppleve utendørs film her!

 • Utekino: The Rules for Everything

  7. august 2018. Bli med på den aller første utekinoen på SALT! Fra kl. 21.00 vises "The Rules of Everything" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

  Les mer
 • Utekino: Winter's Bone

  8. august. Utekino på SALT. Fra kl. 21.00 vises "Winter's Bone" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

  Les mer
 • Utekino: Beasts of the Southern Wild

  9. august 2018. Utekino på SALT! Fra kl. 21.00 vises "Beasts of the Southern Wild" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

  Les mer
 • Utekino: En natt i Berlin

  14. august 2018. Bli med på utekino på SALT! Fra kl. 21.00 vises "En Natt i Berlin" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

  Les mer
 • Utekino: Pina

  15. august 2018. Utekino på SALT! Fra kl. 21.00 vises "Pina" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

  Les mer
 • Utekino: Heart of a Dog / SALT

  16. august 2018. Utekino på SALT! Fra kl. 21.00 vises "Heart of a Dog" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

  Les mer
 • Gratis utekino på Ekebergrestauranten

  17. august er det klart for til årets utekino med Oslo by som fantastisk bakteppe. Utekinoen er gratis!

  Les mer
 • Utekino på Tjuvholmen

  18. august 2018. Snart tid for utekino på Tjuvholmen og kulere blir det ikke enn thrilleren "Haisommer" regissert av Steven Spielberg rett ved vannkanten.

  Les mer
 • Utekino: Tilbake til framtiden

  25. august. 2018. Nok en gang samles folket på festplassen på Løren og ser filmklassiker fra det gode 80 tallet! Se "Tilbake til fremtiden" med Michael J Fox i spissen.

  Les mer
 • Gratis utekino på St. Hanshaugen

  Hold av kvelden fredag 31. august, inviterer med deg venner og familie, og gled deg til en filmklassiker i sommernatten. Årets film er Guillermo del Toros eventyrlige «Pans labyrint»!

  Les mer
 • Tøyen Utekino: UNO

  Tøyen Utekino, i samarbeid med Deichman Tøyen, Oslo kommune og Antipode Films, i regi av Oslo Kulturnatt, viser klassikeren UNO på storskjerm på Tøyen Torg. Dette blir en sinnsyk højdare, ta med popcorn, lakrishyl, sorte krokodiller, samt yndlingsputa og kom.

  Les mer
 • Utekino: Mamma Mia på Aker Brygge

  Søndag 2.september blir det gratis UTEKINO på Aker Brygge! Den originale «Mamma Mia» fra 2008 vises i Holmens gate mellom Beer Palace og Peppes.

  Les mer
 • Utekino: Little shop of horrors

  6. september 2018. Årets utekino på Handwerk Botaniske går av stabelen torsdag 6.september - hold av kvelden for en filmopplevelse utenom det vanlige på byens fineste uteservering.

  Les mer