Søk i Aktiv i Oslo

Oslos flyplasser - informasjon om Oslo Lufthavn Gardermoen

Fly på Oslo Lufthavn Gardermoen

Oslo Lufthavn Gardermoen

Oslo Lufthavn Gardermoen er Oslos hovedflyplass. Gardermoen er den største av de tre flyplassene med flest avganger, og også den flyplassen som byr på langdistanse flyavganger til verdens fjerne hjørner. Oslo Lufthavn Gardermoen tilbyr direkteruter til bl.a New York, Bangkok, London, Paris, Milano, Moskva, Stockholm og Lisboa. I tillegg til at en kan nå de fleste andre destinasjoner med mellomlandinger og flybytte underveis på turen.

Se full oversikt over Oslo Lufthavn Gardermoens rutetilbud >>

[include filepath=”/inc/social-buttons.php”]

Transport til og fra Gardermoen fra Oslo

Skal du reise til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo har du flere muligheter. Du kan bestille flyplasstaxi, ta tog, buss eller kjøre selv.

Flyplasstaxi

Noen ganger er det veldig greit å bli kjørt A til Å uten å selv måtte gjøre særlig mer enn å gå ut ytterdøren med bagasjen. I de tilfellene er Taxi en grei løsning.

I Oslo-regionen tilbyr følgende Taxiselskaper kjøring og henting til Gardermoen:

  • Oslo Taxi Tlf 02323
  • Norges Taxi Tlf 08000
  • Taxi 2 Tlf 02202
  • Christiania Taxi Tlf 02365
  • City Taxi Tlf 02322
  • By Taxi Tlf 45 80 45 45
  • Øvre Romerike Taxi Tlf 03550
  • Nedre Romerike Taxi Tlf 09080
  • Asker og Bærum Taxi Tlf 06710
  • Follo Taxi Tlf 64 85 68 68

Enkelte selskaper tilbyr fastpris, så det kan være greit å forhøre seg om dette først.

Flytoget

Flytoget har hvert 20. minutt. Reisen tar under 20min fra Oslo S til Gardermoen. Billett kjøpes enten på Oslo S ved flytogperrongen eller på Gardermoen.

NB. Ifm Jernbaneverkets oppgraderinger i Oslo-området vil det være en del ruteendringer for Flytoget.

Se Flytogets websider for mer informasjon >>

Flybuss

Om du ønsker ta bussen fra Oslo til Oslo Lufthavn Gardermoen har du flere alternativer. Detaljert informasjon om rutetider og priser finner du på de ulike firmaenes respektive websider.

Parkering på Gardermoen

Med 16 000 parkeringsplasser er det gode muligheter for bilparkering for de som foretrekker å kjøre sin egen bil til Gardermoen. Om du vil sikre deg parkeringsplass på Gardermoen har du mulighet til å booke parkeringsplass på forhånd.

Mer informasjon om dette finner du her >>

Overnattingsmuligheter

Om en har en veldig tidlig avgang kan det enkelte ganger være greit å overnatte på et flyplasshotell slik at en i stedet for å stå opp gry tidlig for å ta buss, tog eller bil til flyplassen bare kan våkne, stå opp, ta med seg bagasjen og spasere bort til flyplassen.

På Oslo Lufthavn Gardermoen kan du velge mellom to hoteller:

Servicetilbud

På Oslo Lufthavn Gardermoen er det mye forskjellig servicetilbud til reisende. Du kan benytte deg av minibanker til å ta ut utenlandsk valuta, eller du kan besøke DNBs filialer som holder til i både ankomst- og avgangshallene. Det er også mye shoppingmuligheter både før og etter innsjekking, og om du skal utenlands kan du benytte deg av de mange gode tax free-tilbudene.  I tillegg har du mye forskjellige spise- og drikkemuligheter der, bl.a den mye omtalte Starbucks-kaféen.

Mer informasjon om Oslo Lufthavn Gardermoens servicetilbud >>

Pass og nødpass

Når du skal reise utenlands er det viktig at du har med pass, men om du har mistet eller blitt frastjålet passet ditt kan du få nødpass.

Les mer om nødpass >>

Oslos flyplasser