Søk i Aktiv i Oslo

Billetter Øyafestivalen 2014 - Info om billetter til Øya

Snikere

På Øyafestivalen 2009 forsøkte noen som manglet billetter å komme seg inn på kreativt vis. Men vaktene sto klare på andre bredden.

Info om billetter til Øyafestivalen 2014

Øyafestivalen tilbyr festivalpass til hele festivalen, samt dagspass til hver av de fire dagene. Billetter til Øyanatt og Øyakino må kjøpes utenom.

Vil du sikre deg inngang på Øyafestivalen 2014? Da har du valget mellom ukespass, som gjelder for alle fire dagene i parken og Klubbdagen (se under), eller dagsbillett til en eller flere dager. Begge sorter er i salg hos Billettservice nå, og vil være det så lenge beholdningen rekker.

[include filepath=”/inc/social-buttons.php”]

Ukespass

Ukespass gir deg adgang til Øyafestivalen i Tøyenparken fra onsdag 6. august til og med lørdag 9. august. Ukespasset gir deg også gratis adgang til Klubbdagen, tirsdag 5. august. Av kapasitetshensyn gjelder førstemann til mølla-prinsippet under Klubbdagen. Et ukespass gir deg også rabatt på billetter til Øyanatt og Øyakino.

Du kan bytte billetten din i armbånd på Youngstorget mandag og tirsdag i festivaluka. De som har gjort dette på forhånd vil kunne komme raskere inn i Tøyenparken onsdag-lørdag.

OBS
! På Youngstorget må man møte opp personlig for å bytte billetten sin til armbånd, da det må vises ID (med tanke på alder). Armbånd blir satt på i boden på Youngstorget.

Billetter til Øyafestivalen 2014

Dagsbilletter

Dagsbillett gir deg tilgang til festivalen i Tøyenparken den dagen du velger.

TicketFast

TicketFast er den enkleste måten å kjøpe billetter på. Ved å bruke ticketFast som din leveringsmåte ved kjøp, mottar du billettene på e-post. Du får billettene med det samme og kan skrive dem ut når som helst i forkant av arrangementet. Har du rota vekk billetten kan du få tilsendt en ny. Både ukespass og dagsbilletter selges med valgmulighet for denne løsninga.

I noen tilfeller står betalers navn på billetten. Dette vil imidlertid ikke sjekkes opp mot den som bytter inn billett til bånd, så lenge billetten er gyldig.

Akkreditering 2014

Vi åpner for å motta medieakkrediteringer i løpet av april 2014.

Billetter til Øyanatt

Billetter til Øyanatt kan kjøpes på Billettservice, og dessuten vil de fleste arrangementene under Øyanatt selge billetter i døra. Med gyldig festivalarmbånd (ukespass eller billett til den aktuelle datoen) kan man kjøpe rabatterte billetter til arrangementer på Øyanatt. For å kjøpe rabattert billett i døra viser man fram kvittering på dagsbillett, ukespass, påsatt festivalarmbånd eller påsatt armbånd for dagen man har vært ute i parken.

Skal man kjøpe billetter på forhånd kan man velge den rabatterte billetten så lenge man har ukespass eller dagsbillett til festivalen samme dag som man skal på Øyanatt. Har du kjøpt rabattert billett på forhånd, men ikke kan vise Øyabillett eller ukespass, blir du krevd for mellomlegget i døra.

Billetter til Øyakino

Billetter til Øyakino kjøpes på www.oslokino.no eller i billettluka i alle av Oslo Kinos lokaler. Rabatterte billetter må kjøpes i billettluka mot framvisning av Øyabillett/-pass.

Om billettene

En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet sjøl er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, sjøl om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som er ditt adgangstegn til festivalområdet. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet. Alle armbånd skal være festet til armen og låst for at de skal gjelde som adgangstegn. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre

Et ukespass er en rabattert billettpakke for de som ønsker å gå på Øyafestivalen alle dagene. Denne kan ikke deles opp i dagsbilletter. I bytte mot billetten vil man få et armbånd som gjelder for alle fire dagene i parken, og i tillegg gir deg fordeler i forbindelse med andre Øya-arrangementer i festivaluka. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre.