Søk i Aktiv i Oslo

SB Produksjoner søker hårmodeller til betalt oppdrag

Publisert: 30.03.2023 19:00

Hva: SB Produksjoner søker 10 modeller til et stort og betalt hårshow. To modeller til en litt kortere klipp (se høyre bilde), 4 modeller som ønsker å bli blonde (se venstre bilde) og de siste 4 modellene er styling-modeller (som ikke trenger å farge eller klippe seg, hvis de ikke ønsker det).

Audition dato: mandag 03. april.

Tidspunkt: mellom kl. 15.00-16.00 (Dørene stenger kl. 17).

Hvor: Holtegate 26, 0355 Oslo  (Tendenz Hårpleie).

Honorar/lønn etter avtale. SB Produksjoner opererer alltid med betalte oppdrag.

Kom på audition med nyvasket hår + lite /ingen sminke, så vil det bli tatt bilder av de aktuelle kandidatee.  Det blir sendt ut bekreftelse på hvem som får jobben onsdag 05. april.

Selve hårshowet

Dato: Lørdag 22. april (hele dagen) på nye Oslo Event Hub.

Prepp av hår: fredagen 21/4 på Tendens hårstudio.

NB. For å delta må du ha mulighet til å møte opp på audition samt kunne delta på prepp- og selve showdagen. 

PS. Har du ikke anledning til å komme på audition, men har mulighet til å bli med på prepp + showdag, send en mail med nytt bilde av deg hvor hårfargen og lengden på håret ditt kommer tydelig frem. Da vil dere bli vurdert hvis ikke alle modellene blir plukket ut på audition. Sendes til post@sbproduksjoner.no.

SB Produksjoners årlige casting av nye modeller vil skje senere på året, så dersom du ikke har mulighet til å bli med denne gang vil det bli flere anledninger, men akkurat nå søker de spesifikt etter hårmodeller. Det betyr at de ikke ønsker bilder eller info av dere som ikke har anledning til å bli med på hårshowet nå. Fint om dette respekteres da de ikke tar imot nye modeller uten en åpen casting i forkant.

SB Produksjoner ser frem til å møte deg på åpen audition 03. april.

Fredrik


Bilde: Blonde


Bilde: Klipp