Søk i Aktiv i Oslo

To mannlige skuespillere og en kvinnelig skuespiller søkes! (30-40 år)

Publisert: 05.11.2012 12:45

 To mannlige skuespillere og en kvinnelig skuespiller søkes! (30-40 år)

Vi er fire filmstudenter ved Norges Kreative Fagskole. Vi leter etter to mannlige skuespillere, og en kvinnelig skuespiller i alderen 30-40 år til rollene Pappa, mamma og Jonas i kortfilmen “Oda”. Filmen er ikke honorert, da dette er en studentfilm.

Filmen handler om ei jente ved navn Oda (6) og hennes oppfatninger av viktige hendelser i hennes barndom.

Rollene:
Pappa (38): Kunstnertype. Er ikke så opptatt av regler, men heller av at Oda skal bli fornøyd. Er alvorlig syk, men har ikke lyst til å fortelle Oda om det. Litt skrullete fyr, men har kun gode intensjoner. Er fortsatt veldig glad i mamma.

Mamma (36): Tidligere danser, men streitet opp og fikk en vanlig jobb med bra lønn da Oda ble født. Skilte seg fra Pappa som en del av å streite opp, men har fortsatt gamle følelser for han. Er overbeskyttende, men ikke urettferdig. Vil kun det beste for Oda. Er i et forhold med Jonas, noe som har vart en stund nå, men har ikke satt seg ned og forklart Oda det. Er knust over at Pappa er døende, men prøver så godt hun kan å skjule det.

Jonas (37): Ganske vanlig fyr med en god jobb. Tilfører stabilitet i livet til Mamma og Oda. Har blitt veldig glad i Oda og er i en fase hvor han gjerne vil være litt ekstra snill for å komme på godfot med Oda. Han har blitt akseptert av Oda, men er på langt nær like viktig for henne som Pappa.

Det vil bli 2-3 Opptaksdager i uke 47. Datoene som er foreløpig satt er 19., 21. og 22. november.

For interesse, send en mail med litt info om deg selv, erfaring, og bilde.
Kom gjerne med spørsmål også, og vi kan gjerne sende manus.

Kontaktperson: Tina Ariana Ose Wagner

tina.ariana@live.no

Tlf: 99301750