Søk i Aktiv i Oslo

Medier og Kommunikasjon-studenter ved Høgskolen i Oslo søker skuespillere

Publisert: 23.04.2012 10:23

Studenter ved Medier og Kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo søker skuespillere

Tre studenter som går Medier og kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo jobber med bacheloroppgaven sin. Dette skal være en pilot til en TV-serie og de leter nå etter skuespillere. Selve innspillingen vil ta ca en uke, for det meste på ettermiddagen, men også noen formiddager.

Innspillingen starter neste uke rundt 26. april.

Historien:
Pål er en gutt på 23 år, han har fått superkrefter for ca 1 år siden. Han kan bli usynlig og har “supersanser”. Han har en yngre søster, Marianne, som ble voldtatt for 2 år siden mens Pål ble holdt fast og måtte se på. Nå gjør han alt han kan for å fange små-kriminelle og voldtektsmenn i Oslo. Hver uke har han og søsteren en fast middagsavtale. Marianne drar alltid hjem før det blir mørkt. Hver kveld patruljerer Pål rundt i Oslos gater. Han har en vennegjeng som består av Henrik, Frode, Bernt og Johanne som han ofte henger med. I tillegg til å være med vennene sine, passe på at søsteren har det bra og patruljere i Oslo, jobber Pål på NRK. Pål er en spinkel gutt som må overvinne “fiendene” sine, som ofte er kraftigere karer, ved å bruke kreftene sine og klokskap.

Rollene:

  • Pål Johansen (23 år) – Hovedrolle: Han er fra Lillehammer men flyttet til Oslo da han var 19, for å studere. Han har en søster (21) som han er veldig knyttet til,mens han ellers har et dårlig forhold til foreldrene sine. Søsteren ble voldtatt og han var ufrivillig vitne. Dette motiverte han til å bekjempe kriminalitet. Superkrefter: Usynlighet
    Svakheter: Usynlighet er tidsbegrenset
  • Marianne Johannsen – Søster (21 år): Marianne er søsteren til Pål. For to år siden var hun og Pål på vei hjem fra kino, da de ble overfalt og hun ble voldtatt av en mann mens to venner holdt Pål unna. Den eneste direkte synlige indikasjonen på at hun fortsatt er plaget, er at Marianne ikke vil være ute i Oslo når det har blitt mørkt.
  • Jonas Berg (23) – Episode-antagonist: Jonas er en småkriminell. Han bruker sin styrke og relativt imponerende fysikk til å stjele det han trenger Han lever i et elsk/hat-forhold til kjæresten sin, og hun overkjører ham veldig.
  • Stian Li – Serie-antagonist (25 år) (Liten rolle i piloten): Stian er fra Oslo og er drevet av ambisjoner, og sjalusi. Helt fra han var liten har han vært glad i å skru, mekke og undersøke mekaniske elementer og teknologi.

Det er dessverre ikke mulighet for å betale skuespillere i denne produksjonen.

Er du interessert ta kontakt med: nina.fjeldsaa@gmail.com