Søk i Aktiv i Oslo

Søker engelsktalende skuespillere til komedieserie

Publisert: 31.07.2013 20:36

 5CD5D964-C24B-4516-8521-508C31F53C13

Heisann,
Jeg søker etter sentrale roller til en komedie seriepilot, som skal spilles inn over tre uker i Oslo denne høsten. Serien er på engelsk, så flytende tale er et krav.

Dette er rollene vi søker:
Hovedrolle: Kjekk mann i 30-årene, som har humor
Birolle: “Shady” mann i 30-årene
Birolle: Sexy jente i 20-årene
Birolle: Veldig overvektig mann i 40-50 årene
Birolle: Veldig trent mann, som tatt ut av et magasin, i 20-30 årene
Birolle : Grå mann i 60 årene
Liten rolle: Gammel mann i 60 årene til å spille alkoholiker

Serien heter “Clowne” og handler om en mann som må tilbringe sin samfunnstjeneste som en klovn, etter han slipper ut av fengsel. Problemet er at hans sjef, mannen som er ansvarlig for stedene han skal underholde, har misforstått hva en klovn egentlig skal gjøre. Dette fører til at Gary, klovnen, havner i komiske situasjoner og ender opp med å bruke sitt “dophue” av en venn som redning. Ikke før han forelsker seg i en jente som tror kjærligheten kun handler om sex–– dukker den forlengst glemte faren hans opp; ikledd et apekostyme.

Tidligere i år lagde vi en av Norges første sci-fi spillefilmer, EVERYWHEN, som kommer på Blu-Ray og DVD i butikkene til høsten. Tidligere har vi også laget en rekke kortfilmer. Trailer og kortfilmer kan bli sett her: www.youtube.com/JARANDandJENS

Dette er et studentprosjekt i samarbeid med Ullern VGS, men blir sett på som en individuell og uavhengig produksjon, hvor vi satser på å kunne selge piloten videre til TV eller Web, evt. starte en kickstarter kampanje for å finansiere resten av sesongen. Roller er derfor ikke honorert for øyeblikket (vi jobber med det) men vi tilbyr lunsj og hyggelige arbeidsforhold :-)

Virker spennende :)?
Marker emnefeltet med “CLOWNE”, og send bilde og kontaktinformasjon til: jardoss@gmail.com

Ser frem til å høre fra dere,
Jarand B. Herdal