Søk i Aktiv i Oslo

Skuespillere til hørespill

Publisert: 09.09.2013 10:36

Vi er 17 stykk fra 2. Klasse lyd- og musikkproduksjon fra noroff som skal lage et hørespill de neste fem ukene, og trenger skuespillere! Vi inviterer alle sammen til å komme på audition på onsdag 11. September i torggata!   

Hørespillet vårt handler om Lucky Luke som reiser fra landsby til landsby som bounty-hunter. I denne historien er det Lucky Luke mot Billy The Kid og banden hans. Historien er i western-stil, og kommer til å være en smule makaber.  Det kommer til å være draps-scener, bar-scener, horehus, låvefest og lignende.

Rollene: 

Lucky Luke: Bounty-hunter. Psykopat. Tar nytelse i det at han i tillegg til å få penger, så får han også drept dem hvordan han vil. Inne i hans eget hode så vet han veldig godt at han tar nytelse i det han gjør, at han er best, at han er bedre enn alle andre og at han får som oftest det han vil. Han er også en dranker, og bruker pengene han får fra jobben sin til horer, alkohol og luksus. Han er også forteller i den form av at vi går inn i hodet hans for å forklare tankegangen og hensikten bak tingene han gjør.

Billy The Kid: Maktsyk. Spiller på frykten til andre mennesker. Skal ikke mye til før han dreper noen.

Jenna Jones (Bardame): Hun lar Billy The Kid ha seg med henne. Hun vet akkurat hva hun gjør. Hun er en sleip dame som eier bordellet i overetasjen, og vet at så lenge hun har Billy rundt lillefingeren, så er det ingenting som kan stoppe henne i å leve et liv i luksus.

Banden til Billy:

Sheriff Jeff Talley: Han er naiv. Nestleder. Tror han er trygg hele tiden og at alt går som smurt.

Postbud Dennis Dutton: Leverer inside-informasjon om alt som foregår i byen til Billy. Full kontroll. Yngre. Sleip. Snikete.

Våpenhandler Jester Smith: Sinna, truende, tar ikke dritt fra noen.

Bodyguard: Meget høy og muskuløs indianer. Heter Tyr, kaller seg selv Store Okse. Som oftest helt stille. Billy sin personlige bodyguard. Perfekt for Billy, med tanke på at han gjør alt Billy sier.

Det er også et par birolle.

 

Når og hvor?

Noroff Instituttet

Torggata 8.

6. etasje

11. september kl. 14:00

 

Kontakt:

Ingrid Steinberg

Tlf: 92 85 21 91

itts91@hotmail.com   

 

Kent-Emil Kristiansen 

Tlf: 41 07 51 88

kent.emil.kristiansen@gmail.com