Søk i Aktiv i Oslo

Skuespillere søkes til teaterforestilling

Publisert: 23.01.2017 14:29

18.02.2017

Audition for skuespillere avholdes lørdag 18. februar. Vår oppsetning vil handle om en av Norges nasjonale minoriteter, taterne/romanifolket. Adresse fås etter bekreftet påmelding. Til audition vil vi at du forbereder en monolog på 3-5 minutter. Kan du synge vil vi gjerne høre det óg.

Vi leter etter menn og kvinner i alle aldre. Taterne/romanifolket er et folk som har en særegen talemåte, og klang/musikalitet i stemmeleiet, noe vi har lyst til å gjenskape i størst mulig grad. Det er derfor å foretrekke at du behersker andre dialekter. Dette er imidlertid ikke et krav for å komme på audition.

Forestillingen skal handle om taternes/romanifolkets kultur og historie. Det skal være en positiv og fargerik fremstilling av et folk som har lidd mye gjennom de siste hundre år. Romanifolket innehar en særegen og vakker kultur som i stor grad er ukjent for det norske folk, og som fortjener anerkjennelse. Den skal formidle kunnskap om deres posisjon i Norges historie, og hedre et folk som tross alle odds overlevde.

Kunnskap om kulturen/historien er veldig positivt. Romanifolket må ikke forveksles med romfolket (sigøynere).
For påmelding send mail med CV/erfaring og bilde til skoyerstatenteater@gmail.com.
Vi ser fram imot å møte dere!

Vennlig hilsen
Skøyerstaten Teater


Grünerløkka
0551