Søk i Aktiv i Oslo

Hamlet igjen og igjen- Noen få roller igjen

Publisert: 19.09.2018 15:04

ntso

 

Noen få roller i Hamlet igjen.

RYKTE setter opp en moderne og morsom versjon av Shakespeares Hamlet i januar 2019.

Det mangles en mann eller dame i rollen som kongens rådgiver. Ikke en hovedrolle, men en vesentlig rolle. Også to mindre roller skal fylles.

RYKTE er en teatergruppe som har eksistert siden 2000 og har frem til i dag satt opp årlige teaterstykker. De har de siste årene hatt stor suksess med Shakespeares En Midtsommernattsdrøm, Stormen og Troll kan temmes og i samarbeid med Bærum Kulturhus produsere scenekunst fra Portugal og Spania. Teateret har profesjonell regissør, koreograf, lyd/lys-tekniker og sminkør.

Denne gangen gjør de en vri på Hamlet med en nyskreven versjon.

Shakespeares originale skuespill er en av de mest kjente, og i denne versjonen følges det originale dramaet med den unge, danske prins Hamlet, men denne gangen spilles dette i nutiden og skuespillerne blir hjemsøkt av to tidligere versjoner av Hamlet fra middelalderen som ønsker å ha et ord med i laget.

RYKTE holder en casting workshop på Rykkinn skole 8 oktober kl. 17 for Hamlet igjen og igjen. Denne casting workshop er åpen for skuespillere i alle aldre fra 16 år (ingen begrensning i alder oppover), av begge kjønn.
Mer informasjon om RYKTE, skuespillet, øving, hvor og hvordan workshop holdes og hvordan du registrerer deg, kan du finne på RYKTEs websider:

www.rykkinnteater.com

De ønsker at du registrere deg for å være med på denne workshop, og skrive om din tidligere erfaring fra teater. Skjema for dette finner du på websidene eller du kan få det tilsendt.

Du kan ta kontakt på telefon 458 08 754 eller 971 81 781 eller 918 77 356 eller epost rykte.teater@gmail.com