Søk i Aktiv i Oslo

Monster Entertainment søker statister til Tv-produksjonen Alt for Norge

Publisert: 25.04.2013 09:11

Alt for Norge er et program på TVNorge, der 12 norsk-amerikanere kommer til Norge for aller første gang. Vi tar dem med på en rundtur i Norge for å vise de hva dette landstrakte landet har å by på. Samtidig konkurrerer de i forskjellige humoristiske konkurranser der vinneren, som står igjen etter 10 episoder, får arrangert et slektstreff med sin norske familie.

I en av konkurransene, trenger vi statister som kan spille naturister på Huk. Altså statister som er villige til å stille opp nakne. Dere kan selv få velge om dere vil ligge på magen, ryggen eller om dere vil gå rundt. Grunnen til dette, er at vi ønsker å vise hvor forskjellig nordmenn og amerikaneres forhold til nakenhet er. At her i Oslo har vi en naturiststrand nesten midt i byen, og at vi har et mye mer naturlig forhold til nakenhet!

Selve konkurransen handler om å pante flasker. Panteautomaten er en norsk oppfinnelse, så deltagerne skal gå rundt blant ”naturister” og samle panteflasker. I den forbindelse regner vi med en del humoristiske reaksjoner fra norsk-amerikanerene.

Vi trenger totalt 30 statister, så du blir en av mange. Opptakene er 20 eller 21.mai, og vi setter stor pris på om du skriver til oss om du har anledning begge, eller en av dagene. Vi ordner transport fra Oslo sentrum ut til Huk.

Kontaktinformasjon
Mathias Hov

E-post: mathias@monstermail.no