Søk i Aktiv i Oslo

Jenter 18-30 år søkes til TV-prosjekt

Publisert: 20.11.2016 15:19

ntso

21.03.2017 kl. 00:00

Vi i Rubicon søker deg som har en aktiv hverdag, men helga står ditt hjerte nært og må leves ut i ulike retninger. Vi vil ha deg som har et tett program og ulike sosiale arenaer, men også deg som bruker mye tid på en spesifikk hobby eller interesse.

Gjør du noe gøy, lærerikt eller bare tar den helt ut når helga kommer, eller flykter du med venneflokken til en hytte, en annen by, eller forberedes det kanskje til en fest?  Vi vil gjerne komme i kontakt med deg til et TV-prosjekt.

Det er et pluss om du trives foran kamera og liker å dele tilværelsen din med oss. Vi leter også etter deg som trives med å tilbringe mye av døgnets tider sammen dine nærmeste venner og kompiser.

Er du interessert i mer informasjon om prosjektet, send gjerne en kort beskrivelse av deg, dine omgivelser og hvordan hverdag og fritid utarter seg til hilde.blakstad@rubicon.no. Pluss 3-6 bilder du synes beskriver nettopp dette.

Dersom du har anledning, kan du laste opp en kort videosnutt som også beskriver hvem du er og hva du driver med.  Husk maks lengde 5 minutter.  Link til skjema for opplasting finner du her http://www.rubiconcasting.com/view.php?id=21834