Søk i Aktiv i Oslo

Har du det som trengs for å treffe Hollywood?

Publisert: 20.03.2012 17:08

Access to Hollywood søker aspirerende stjerner

Access To Hollywood er det nordiske byrået som har eksklusiv lisens til å speide artister og talenter fra Norden til verdens største underholdnings event World Championship of Performing Arts, som finner sted hvert år i underholdningsindustrien Mekka – Hollywood. World Championship of Performing Arts har eksistert i 15 år og hvert år over 75 000 søkere fra 40 land, hvorav 1200 er håndplukket og valgt å konkurrere for en fremtid i showbiz. Konkurransen er også strukturert som verdens største casting samtale og for en uke tiltrekker agenter, ledere og internasjonale medieselskaper å speide artister og talenter til steder som Las Vegas, Broadway og Cirque de Soleil.

De 30 beste talentene som blir de få utvalgte fra Norge vil bli drillet i alt fra sceneopptreden til media treningsøkter hjemme i Norge før avreise, slik at alle våre stjerner vil gå så langt som mulig i rampelyset av Hollywood.

Har du det som trengs for å treffe Hollywood? Ikke nøl med å sende inn din søknad  umiddelbart! Hvis du søker som en skuespiller, variasjon artist eller danser trenger må du inkludere en komplett søknad, både CV og showreel. Hvis du leter etter en artist eller musiker, trenger vi din CV + demo eller showreel for en fullstendig søknad.
For søknad for modeller krever portrettfotografering, helkroppsbilde og profilbilde.

På grunn av det høye volumet av søknader vil kun de som har gått videre bli kontaktet.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Access To Hollywood på:
E-post: info@accesstohollywood.no
T: +46 0735 400049