Søk i Aktiv i Oslo

Casting – Vibe International

Publisert: 06.11.2017 14:58

18.11.2017 kl. 00:00

Vibe utvider sin modellstall og ønsker å treffe nye kandidater til sine to avdelinger. Dette gjelder modeller og Special Bookings.
Modell avdelingen har følgende høyde krav: Kvinner 1.74cm og over.Menn 1.83cm og over.
Special Bookings: Ingen krav til høyde.
Aldersgrense for begge avdelinger: 16 år og oppover.

Oslo`s flotteste hotell, Hotel Continental er plassen det skjer denne dagen! Casting med oppfølgende fotoshoot vil foregå i deres nydelige lokaler med garantert stemning og stil.

Castingen går fortløpende og direkte til kurs og enkel fotoshoot på samme dag og samme sted.
Alt blir gjennomført i løpet av 4 timer. Alle som deltar på casting og kurs er garantert å bli tilknyttet byråer fordi Vibe er ute etter mange forskjellige type looks for å tilfredsstille forespørseler fra TV kanaler og brands som ønsker variasjon med både modeller, skuespillere, dansere og folk.
For å holde kontroll på hvor mange som ønsker å delta krever de forhåndspåmelding. Dette er IKKE EN ÅPEN CASTING. For å få invitasjon med FULL informasjon for dagen og KLOKKESLETT for oppmøte, så send oss en mail.

PÅMELDING: lili.kristensen@gmail.com
VENNLIGS MERK MAILEN: INTERESSE FOR CASTING/SHOOT 18 NOVEMBER.Påmeldingen er ikke bindende.

Vibe sender fortløpende ut invitasjoner.Etter at dere har mottatt invitasjon får dere mulighet til å lese om dagen og bekrefte påmelding.Deretter blir dere satt på listen som deltaker.Etter å ha bekreftet er påmeldingen bindende.

Dette blir en inspirerende dag!


Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26
1510 Vika


Lilian Kristensen
Vibe International
95280271
lili.kristensen@gmail.com