Søk i Aktiv i Oslo

AUDITION – Sangere og dansere søkes til teaterkonsert i Oslo!

Publisert: 20.08.2017 10:44

ntso

26.08.2017 kl. 14:00

ÅPEN AUDITION TIL TEATERKONSERT “BERNARDS JULEKORT” PÅ SENTRALEN I OSLO

I samarbeid med Junibarn Productions og Sentralen Ung setter KulturKlovnene opp to juleforestillinger søndag 10.desember 2017. Vi søker sterke sangere og dansere i alderen 15-35 år til audition (amatørproduksjon).

Har du lyst til å utvikle deg som sanger? Eller danser? Har du lyst å være med et av årets store juleeventyr med KulturKlovnene? Sceneerfaring er ingen krav! Vi anbefaler flerkulturelle å komme.

En nyskrevet juleforestilling “Bernards julekort” av Thuy-Linda Luu med et repertoar som skaper glede, ettertanke og julestemning. Bli med på årets teaterkonsert med høy kunstnerisk kvalitet og live band. Det blir blant annet kjente julesanger og nyskreven musikk av Thuy-Linda Luu, Hamy Nguyen og Helene Pham.

Teaterkonserten vil finne sted på Oslos nye scene og landets største verksted for kreative krefter innen kultur og innovasjon. Sentralen – et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser!

Vi garanterer deg en livsopplevelse med oss!

HVEM ER KULTURKLOVNENE?
KultuKlovnene ble stiftet i 2009 og er en plattform for flerkulturelle med lidenskap for scenekunst. Vi har hatt fullsatte forestillinger flere steder i Norge, satt opp egenskrevne musikaler på Den Norske Opera & Ballett (2012 og 2015) og til jul er det andre året vi holder en magisk teaterkonsert i selveste Marmorsalen på Sentralen.

HVEM KAN SØKE PÅ AUDITON?
– Du er mellom 15-35 år.
– Du kan synge, danse eller begge deler.

AUDITION
– Tidspunkt: Lørdag 26.august og tirsdag 29.august. Egen auditiontid for sang og dans finner du lengre nede. Vi tar inn fortløpende med forbehold om begrenset med plass så det anbefales å komme tidlig. Belag deg på noe ventetid.
– Sted: Gymsalen, Sentralen

PÅMELDING
Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant. Når du kommer på audition, blir du bedt om å fylle ut et skjema og du får et tidspunkt for når det er din tur.

HVA FOREGÅR PÅ ÅPEN AUDITION?
**Sang**
– Tidspunkt: Lørdag 26.august kl.14:00-15:30 og tirsdag 29.august kl.18:30-20:00.
– Du har selv forberedt en selvvalgt sang. Du kan også bli bedt om å fremføre en ekstra låt ved behov. Alle sjangre er godkjent (folkemusikk, pop, rock, soul, jazz, klassisk, etc.). Backing i form av lydfil (på medbragt avspiller) anbefales, men du kan også ha med musikere/akkompagnatører hvis du ønsker (maksimalt to). KulturKlovnene kan dessverre ikke hjelpe til med å skaffe akkompagnatører.
(!) Ønsker du å fremføre både sang og dans kan du møte opp på sangaudition og vise frem begge.

**Dans**
– Tidspunkt: Lørdag 26.august kl.15:30-16:15 og tirsdag 29.august kl.20:00-20:45
– Oppmøte når danseaudition starter, dvs. kl.15:30 på lørdag eller 20:00 på tirsdag. Koreografen går gjennom koreografi(er) før du fremfører dansen for hele juryen.
– Sjangere som vi ser etter: Jazz, moderne, hip hop.

JURY
Juryen består av:
– Produsent: Thy Nguyen
– Kunstnerisk leder/manus/regi/sangskriver: Linda Luu
– Scenograf/art director: Phuong Costello
– Musikalsk leder/sangpedagog: Michelle Nguyen
– Sangskriver og koreograf: Helene Pham
– Sangskriver: Hamy Nguyen

Med forbehold om endringer og ekstraøvinger.

Alle øvingene finner sted på Sentralen – midt i Oslo sentrum!

Spørsmål? Ta kontakt thy.ng92@gmail.com.
————————————————————-
Foretrekker du å være i kulissene? Snekring, kostyme, sminke++ Vi har også behov for deg! Kom gjerne på audition så vi blir kjent med deg! Eller meld din interesse her: post@kulturklovnene.no.

————————————————————–
Konserten er en del Sentralen Ung-programmet


Øvre Slottsgate 3
0157 Oslo


Thy Nguyen
Kulturklovnene
94295183
thy.ng92@gmail.com