Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Griff – «One Foot In Front Of The Other» hovedbilde
mandag 
19:00
Parkteatret

Griff – «One Foot In Front Of The Other»

Med mixtapen «One Foot In Front Of The Other» og Europa-turné på trappene, kan vi trygt si at den nylig kronede Brit-Award-vinneren Griff er høyaktuell! Nå kan norske fans glede seg over hennes Norges-besøk og Parkteatret-visitt 07. mars.

Det har vært en travel og innholdsrik vår for Griff. I mars ble det 20-år gamle fenomenet kunngjort som vinner av den prestisjetunge BRITs Rising Star Award, med tidligere vinnere som Celeste, Sam Smith og Adele. Med fremføringen av «Black Hole» på Late Night With Seth Meyers, gjorde hun tidligere i år sin USA-debut, og ikke minst har hun jobbet med den nevnte mixtapen.

«One Foot In Front Of The Other» er en samling av sanger Griff skrev under lockdown. Her utforsker hun store temaer som ung kjærlighet, mental helse, familie og vennskap – selvsagt i hennes helt egne distinkte stil.

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.