Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Judy Collins & Jonas Fjeld – Winter Stories hovedbilde
tirsdag 
19:00

Judy Collins & Jonas Fjeld – Winter Stories

Judy Collins og Jonas Fjeld kommer til Oslo Konserthus med sin kritikerroste konsert Winter Stories. Albumet Winter Stories tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, et album som har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.