Arrangementet er fullført.
Mat og vin i kombinasjon
Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt. Denne kvelden disker Vulkan Catering opp med deilig julemat som nytes sammen med vinene.
Om foredragsholder
Kveldens foredragsholder er Nina Deberitz. Hun er utdannet sommelier og har fartstid fra Slottet og Hotel Bristol. Nå blir hun ansvarlig for den daglige driften av Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) og blir også foredragsholder på flere av Mathallens vinkvelder. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.