Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

T.I.T.S.: Badman på Blackbox hovedbilde
fredag 
19:00
Black Box Teater

T.I.T.S.: Badman på Blackbox

Forestillingen Badman av T.I.T.S inviterer oss inn i en underlig verden som leker med det maskuline og maskulinitetens makt, gjenvunnet og vridd av en kvinnelig utøver.

T.I.T.S. er en performancegruppe grunnlagt av tidligere studenter ved Scenekunstakademiet i Fredrikstad, ledet av Nela H. Kornetová. De besøkte sist Black Box teater høsten 2017 med forestillingen Mine, som handlet om menneskets eiertrang. Gruppen arbeider med hybride teaterformer som blander koreografi, lek, lyd, bilder og bevegelse.

Blant tidligere prosjekter finner vi Cult of Busy (2018) – et satirisk arbeid om et fiktivt religiøst samfunn som tilber travelhet, og performance-installasjonen un:tit:led (2018) som handlet om usikkerhet og uforutsigbarhet. En av de siste produksjonene, Tumor: Carcinogenic Romance tok for seg søken etter kjærlighet og fred kombinert med dødelig sykdom.

Relaterte saker

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.

Eventbilde: Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater
torsdag
17:30

Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater

Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.

Eventbilde: BMI – Verdens beste show 2
torsdag
21:00

BMI – Verdens beste show 2

BMI er endelig tilbake på Latter med oppfølgeren til «Verdens beste show» – «Verdens beste show 2»!