Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme.
På dette kurset lærer du lærer hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Gjennom 3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Oppstart: kl. 17:00 (hverdager) og kl. 13:00 (lørdager)
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1500,-per person
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Har du tenkt på frokostmenyen til 17. mai? På dette kurset får du gode tips og triks og masse inspirasjon til retter som gir frokosten det lille ekstra!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.