Arrangementet er fullført.
Kokeboken “Sushi på Norsk” er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om hjemmelaget sushi av Kulinarisk Akademi sine inspirerende kokker, meld deg på dette populære kurset.
I løpet av kvelden vil dere lære hvordan tilberede risen, hvilket tilbehør man kan anvende og ikke minst hvilke smakskombinasjoner som er utmerket sammen.
Oppstart kl 17:00 på hverdager og kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1350,-per person
Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.