Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch hovedbilde
fredag 
22:00

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch

En jentegjeng fra Oslo innså at drømmen om å bli rockestjerner var for sterk til å gi slipp på. Med mammas LP-samling og pappas kassegitar bestemte jentene seg for å starte et band fra scratch, «From Scratch».

Bandet lager musikk innenfor sjangeren indierock, men har i løpet av kort tid skapt sitt helt eget musikalske uttrykk bestående av fengende melodier, grungy gitarriff og leken synth som limer alt sammen. From Scratch legger stor vekt på tekstene, som både er personlige og samfunnskritiske.

Drømmen fra pikerommet har ført From Scratch til Bibliotekscenen på Øya, utvalgt av juryen som et av de sju mest lovende bandene i Norge. I tillegg har de spilt mange konserter, bl.a. på Trænafestivalen, John Dee og Blå. From Scratch var i år plukket ut til å spille på by:Larm 2020, hvor de fikk strålende anmeldelser. Blant annet skrev Universitas at de er “et av Norges desidert mest lovende rockeband”.

De er også ifølge “Bands of Tomorrow” et av 20 nordiske navn som bør holdes et øye med i 2020. De fire jentene har masse å by på, så gled dere!

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.