Arrangementet er fullført.
Mai er den måneden i året vi drikker mest musserende vin og det finnes mengder av bobler å velge mellom. Hvordan smake forskjell? DNs egen vinjournalist, og en av landets fremste eksperter på vin, lærer deg alt om musserende vin mens du smaker:
– Forskjellen på cava, prosecco og champagne
– Hvordan boblene lages og historien deres
– Hvordan åpne en flaske bobler korrekt
– Riktige glass til den beste smaksopplevelsen
– Tips til hvilken mat som passer til ulike typer musserende vin
All informasjon om kurset finner du ved å trykke på billettlenken.
Pris abonnenter: 99 kroner
Pris ikke-abonnenter: 179 kroner
Alle påmeldte får anledning til å se kurset i opptak. Tilgangen sendes i etterkant av sendingen.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Romanifolket, eller taterne, har en lang historie i Oslo. På vandringen får du høre ulike historier fra reisendes liv i byen, men også om hardhendt assimileringspolitikk og diskrimineringen som fortsatt rammer hardt.