Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hvis Bare – Italiensk filmfestival på Cinemateket hovedbilde
fredag 
19:00
Cinemateket - Filmens Hus

Hvis Bare – Italiensk filmfestival på Cinemateket

FRE 20. MARS KL. 19:00: – HVIS BARE

Alma, Jean og Sebastiano bor i Paris med sin overbeskyttende mor og hennes nye og dypt religiøse mann. I jula blir de sendt til Italia til faren Carlo, som knapt kan ta vare på seg selv. Ferien blir et vendepunkt for alle de tre barna – selv om yngstejenta Alma aldri helt klarer å legge bort håpet om at foreldrene skal finne tilbake til hverandre igjen.
Magari, Italia/Frankrike 2019. REGI Ginevra Elkann
MED Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Milo Roussel. Italiensk og fransk tale, engelsk tekst, DCP, 1t 44min: A: 12 år

I perioden 19.-22. mars viser Cinemateket sju nye filmer fra det tradisjonsrike filmlandet som har markert seg ved flere internasjonale filmfestivaler det siste året. Vi byr på komedier, drama og mysterier med rørende og engasjerende fortellinger satt til vakre landskap og tøffe bymiljøer. Filmene vises ikke på ordinære kinoer, så det er en unik sjanse til å få med seg italiensk kvalitetsfilm.

Festivalen er et samarbeid mellom Italienske Istituto Luce – Cinecittà, Cinemateket og Det Italienske Kulturinstitutt. Dette er tredje gang festivalen arrangeres og har allerede etablert seg som en kulturell arena for filminteresserte som ønsker å få med seg ny og moderne italiensk film.

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.