Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Parkteatret – Tayla Parx hovedbilde
torsdag 
19:00
Parkteatret

Parkteatret – Tayla Parx

På et og samme år hadde Parx hele tre topp 10-sanger inne på Billboards Hot 100 – Ariana Grandes «7 Rings» og «thank u, next», og Panic! At The Discos doble platinum «High Hopes» – noe som gjorde henne til den første kvinnelige låtskriveren som hadde oppnådd noe lignende siden 2014.

Vi husker alle Ariana Grandes legendariske album «thank u, next», men det du kanskje ikke kjenner til, er at hele seks av albumets sangtekster har blitt ført i pennen av Tayla Parx. Men hvem sier at det stopper der?! Parx har samarbeidet med Khalid & Normani, Janelle Monáe og Anderson .Paak, samt turné med sistnevnte og Lizzo. Vi har sett henne i «Hairspray», «True Jackson» og «The Walking Dead».

I 2017 lanserte hun sin musikalske solokarriere, da med den kritikerroste mixtapen «Tayla Made». Tidligere i år kom debutskiva «We Need To Talk», og på nyåret skal vi få oppleve dette fyrverkeriet av en performer på Parkteatret!

Relaterte saker

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.

Eventbilde: Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater
torsdag
17:30

Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater

Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.

Eventbilde: BMI – Verdens beste show 2
torsdag
21:00

BMI – Verdens beste show 2

BMI er endelig tilbake på Latter med oppfølgeren til «Verdens beste show» – «Verdens beste show 2»!