Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Saturday Live: Lawson Vallery Band / Smelteverket hovedbilde
lørdag 
17:00
Smelteverket

Saturday Live: Lawson Vallery Band / Smelteverket

Saturday Live: Lawson Vallery Band, presenteres i samarbeid med Norsk Americana Forum.

Gjør deg klar for en kveld med herlig country-musikk når Lawson Valley Band gjester Smelteverket 28. september! Sikre deg gode plasser ved å reservere bord her.

Albumet “TEXIANA” fikk strålende omtaler, og gode tilbakemeldinger har det også vært på festivaler bandet har gjestet både i Norge og utenlands.

Musikknyheter: “Lawson Vallery Bands Texiana er et album som anbefales fans av upolert countrymusikk. Fans av Willie Nelson og Waylon Jennings kommer til å like plata.”

Indre Akershus Blad: “Selv om Vallery og hans meget kompetente band er innom sjangre som blues, gospel og visesang I løpet av skiva, er det lovløs, landsens musikk, eller Outlaw Country som ligger til grunn. Og det er framført med sjel og presisjon. Med tekster som er meningsfylte. Tekster som treffer den lyttende lytteren. Tekster som betyr noe. Et soleklart terningkast sju.”

BluesNews: “…hører til i klubben rundt Billy Joe Shaver, Tom Pacheco, Chip Taylor, Kris Kristofferson og Johnny Cash.”

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.