Arrangementet er fullført.
Kulinarisk akademi holder en utfyllende demonstrasjon hvor du blir vist hvordan man lager pastadeig, og du lærer om ulike sorter pasta, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis. Alle spiser det de selv har laget.
Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene
Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, gjerne sammen med en venn eller kjæreste? Meld deg på pastakurset ved å besøke nettsiden.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Har du tenkt på frokostmenyen til 17. mai? På dette kurset får du gode tips og triks og masse inspirasjon til retter som gir frokosten det lille ekstra!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.