Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis skishow i Holmenkollen hovedbilde
torsdag 
14:00
Holmenkollen Nasjonalanlegg

Gratis skishow i Holmenkollen

Bli med på et forrykende rulleskishow i Holmenkollen torsdag 20. juni! Da kommer hele langrennseliten og kombinertlandslaget for en sommerlig rulleskiduell.

Er du ute etter en autograf til barna, er dette dagen å gjøre det på!

Arrangementet er gratis.

Torsdag 20. juni kommer alle utøverne på kvinnelandslaget i langrenn, Sprint for herrer og Allround-laget for herrer til Holmenkollen.

Torsdag 20. juni skal alle langrennsutøverne på Langrennslandslaget til Holmenkollen for å teste sommerformen på rulleski.

Therese Johaug, Emil Iversen og Martin Johnsrud Sundby er blant dem som skal til Holmenkollen torsdag 20. juni for å konkurrere i de harde løypene i nasjonalanlegget. Hele kvinnelandslaget, Sprint for herrer og Allround-laget for herrer i langrenn skal delta.

– Dette er et gratis familiearrangement der publikum får komme tett på utøverne, og hvor langrennsstjernene selv får testet formen mot hverandre, forklarer daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy.

De siste tre årene har rulleskirennet blitt arrangert i Holmenkollen. Tidligere ble rennet arrangert på Rådhusplassen i Oslo Sentrum. De siste to årene har også Kombinertlandslaget vært en del av programmet.

– Både utøverne og vi som arrangør synes forholdene er fantastiske i Holmenkollen. Det er tilrettelagt med både flotte rulleskiløyper, publikumsfasiliteter og opplegg for utøverne. Vi håper publikum også tar turen til anlegget torsdag 20. juni, sier Vestgren Sæterøy i Holmenkollen Skifestival.

Programmet starter i 14-tiden med hopping for kombinertutøverne i Midtstubakken. Deretter går det sportslige slag i slag utover ettermiddagen.

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.