Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hagefest i Myntgata 2 hovedbilde
tirsdag 
16:00
Myntegata 2

Hagefest i Myntgata 2

Oslos fineste gårdsrom åpner dørene og inviterer til hagefest for alle tirsdag 21. mai kl. 17. Ta med deg familien, venner og kollegaer og stikk innom Myntgata 2 etter jobb. Det loves god stemning, deilig musikk og ekte oslomat!

Líf Laga selger eplesveler og eplemost laget av osloepler av ungdom på Stovner. Kompass&Co selger deilig middag laget av overskuddsvarer fra foodtrucken sin. Det blir også bar som holder åpent fram til kl. 23.00. Kommer du rett fra jobb, men er ferdig før kl. 17? Fra kl. 16 serveres vi overskuddssuppe.

Renovasjonsetaten står for møbleringen, med møbler lånt ut fra ombruksstasjonene rundt om i Oslo. Finner du noe du liker? Ta det med deg hjem, da vel!

Musikken står noen av framtidens oslomusikere for. Det blir også annen underholdning fra og rundt scenen, og hageleker av ymse slag tilgjengelig for alle.

I forbindelse med åpningen av den internasjonale byutviklingskonferansen Urban Future Global Conference kommer konferansedeltakere fra hele verden til Myntgata for å se hva Oslos sommerkvelder har å by på.

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.

Eventbilde: Musikal Open-Mic på SALT
torsdag
20:00

Musikal Open-Mic på SALT

Dette er et sted der alle musikal-nerder kan møtes for å synge for, og sammen med, hverandre, kose seg og ha det gøy!