Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Uhørt presenterer: Andreas Oxholm hovedbilde
onsdag 
20:00
Uhørt

Uhørt presenterer: Andreas Oxholm

Andreas Oxholm er en Norsk bassist som komponerer instrumentalmusikk som fremmer bassgitaren som et melodisk instrument. Hans artistiske visjon er å vise publikum at bassgitaren kan brukes på andre måter enn som en del av rytmeseksjonen i et band.

Etter fullført utdannelse fra LIPA, har Andreas spilt bass i Europa og USA for artister som Mitch Malloy (tidligere i Van Halen, Great White) og super-gitaristen Paul Gilbert (tidligere i Mr. Big og Racer X), for å nevne noen.

Andreas har nylig utgitt sitt første fulle album, Good vs Bad, i sjangeren fusion, ettersom at man kan finne spor av rock, jazz og klassisk musikk.

For mer informasjon om Andreas, besøk: andreasoxholm.com

Musikk: https://open.spotify.com/artist/3RLJ1TwhVRwcDv5Eipzl1H

Cc: 150 kr
Id: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: Judith Hill live i Bærum Kulturhus
fredag
19:00

Judith Hill live i Bærum Kulturhus

Soul with a capital S. Prince- protesjeen og Michael Jacksons duettpartner, Judith Hill, trer fram som en av moderne souls store artister.

Eventbilde: …men, Pappa! – Konsertforestilling og festkveld!
søndag
19:00

…men, Pappa! – Konsertforestilling og festkveld!

Gå ikke glipp av en av Norges mest kjente svenske skuespillere i denne flotte og varme konsertforestillingen. Velkommen til 80-årskalas!

Eventbilde: Opplev Joep Beving i Operaen
søndag
19:00

Opplev Joep Beving i Operaen

Musikken hans er strømmet nær 700 millioner ganger på Spotify. Nå tar fenomenet Joep Beving med seg de melankolske pianomelodiene sine til Operaen.