Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bytt & Syng hovedbilde
søndag 
16:00
SYNG

Bytt & Syng

Én søndag i måneden kan du fornye klesskapet ditt over en kopp eller et glass – og en sang.

To tusen liter vann og store mengder kjemikalier går med til å lage én T-skjorte. Null liter vann og null kjemikalier går med til å synge. La andre få glede av de klærne du ikke bruker, bytt til deg nye skatter – og ta deg en sang i samme slengen når du først er så godt i gang med å være flink.

Det kaller vi vinn, vinn, miljø, kos og SYNG’ende glede.

Bytt + SYNG = sant <3

PROGRAM

– 16:00-16:45: Innsamling av klær
– 16:45-18:00: Bytting av klær
– Hele tiden: Sang for dem som ønsker det

HVORDAN FUNGERER DET?

– Ta med maks syv rene og pene plagg som er i så god stand at du ville gitt dem bort til dine beste venner. Menn kan ta med maks 15 herreplagg.
– Vi tar imot dame- og herreplagg, samt sko, smykker og vesker som er pent brukt. Vi er litt strenge under innsamlingen for å opprettholde god kvalitet på byttemarkedene.
– For plaggene du leverer inn får du klesbyttelapper. Disse brukes til å «betale» for andre plagg, og dessuten gir de en halvtime gratis karaoke på et av karaokerommene.
– Vi sorterer klærne i kategorier i et avstengt område. Kom tidlig, så rekker vi å sortere før kl. 16:45, når selve byttingen starter.
– Vi har åpent for innsamling også etter 16:45, men det beste vil sannsynligvis få en ny eier den første halvtimen.
– Overskuddsklær leveres til veldedighet.
– Det er kun lov til å holde på 4 plagg av gangen. Dvs. at dersom du finner noe du liker, så er det fint om du bytter det til deg før du ser videre på klærne.
– Får du ikke byttet nytt til deg for alle lappene? Ta vare på dem og bruk dem neste gang!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Bytt & SYNG er et samarbeid mellom…

…Framtiden i våre hender Oslo lokallag…

Framtiden i våre hender (FIVH) Oslo lokallag arbeider året rundt med en rekke arrangementer og aktiviteter og trenger alltid engasjerte med på laget, vil du bli med? Send oss en e-post framtiden.oslo@gmail.com, eller ta kontakt på facebook!

Framtiden i våre henders overordnede mål er global rettferdighet, økologisk balanse og en løsning på verdens fattigdomsproblemer, slik at det blir mulig for alle mennesker på jorda å leve et verdig liv. Vår arbeidsmetode bringer klima og miljø, solidaritet og etikk sammen. Vi er opptatt av å jobbe helhetlig for å løse verdens utfordringer.

Lik og følg siden vår for mer informasjon om våre aktiviteter framover: Framtiden i våre hender Oslo lokallag

…og SYNG

SYNG tilbyr en enkel byttehandel: Vi byr på hjerterom, husrom og karaokerom, mens du byr på deg selv – og vipps føles verden litte granne bedre for alle. Man aner nemlig ikke hvor glade man er i hverandre før man har SYNG’et sammen.

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.