Arrangementet er fullført.
Inspirer barna til å bli mer delaktige i matlagingen hjemme. Kurset starter med en liten demonstrasjon. Før kokkeleringen av dagens tre retter setter i gang, arrangeres en morsom smakskonkurranse hvor barna får testet smaksløkene.
Dagens meny er tagliatelle med bolognese, taco med fisk og svine snitzel med erter. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Når siste rett er fortært og alle er gode og mette serveres også en søt overraskelse. Alle retter er basert på rimelige råvarer som er lett tilgjengelig i alle dagligvarebutikker.
Oppstart kl 11:00 på lørdager
Varighet: ca. 2 timer
Pris: 1.500,-for et barn i følge med en voksen
Små endringer i menyen kan forekomme.
Onsdag 1. mai arrangerer ØFG en to timers tur i skogen. Turen vil gå både i lysløype og på stier i noe kupert terreng.
Ta med hele familien for en gøy og lærerik 1. mai på Oslos morsomste museum.
Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.