Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nicki Minaj & Future hovedbilde
søndag 
19:30
Oslo Spektrum

Nicki Minaj & Future

Nicki Minaj og Future er ute på turné, og søndag 3. mars 2019 besøker verdensstjernene Oslo Spektrum med sin NickiHndrxx Tour.

NickiHndrxx Tour er et show du absolutt må få med deg dersom du er fan av de to rapperne, som begge er kjente for sine høyenergiske liveopptredener. Sammen er de klare for å gi deg en uforglemmelig kveld i Oslo Spektrum. Den massive turnéen stopper innom hele 50 byer i Nord-Amerika og Europa, og det hele starter 21. september i Baltimore.

Future er aktuell med det offisielle soundtracket til Superfly, der han også har vært med som medprodusent. Og det ryktes at Atlantas hiphop-gigant og trendsetter snart er klar med mer ny musikk.

Nicki Minaj slapp sitt etterlengtede fjerde studioalbum, «Queen» i august.

Det er med andre ord mye å glede seg til fremover. Gå ikke glipp av en av årets største hiphop-happenings i Oslo Spektrum søndag 3. mars!

Relaterte saker

Eventbilde: Klesmarked x Barcode Street Food
søndag
12:00

Klesmarked x Barcode Street Food

Barcode Street Food fyller Sceneområdet med stands og inviterer til et livlig klesmarked. Kom og gjør et godt kleskupp samtidig som du tar vare på miljøet.

Eventbilde: Ceili – Irsk sosialdans for alle
søndag
13:00

Ceili – Irsk sosialdans for alle

Blir med på en ceili med Sound-Irish Dance Factory! En ceili er en uformell sosial sammenkomst der man danser irske gruppedanser.

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!