Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sondre Justad til Parkteatret (Fri alder) hovedbilde
onsdag 
18:00
Parkteatret

Sondre Justad til Parkteatret (Fri alder)

Sondre Justad har på få år blitt en av Norges største artister. Debutalbumet «Riv i hjertet» sørget for flere utsolgte turnéer, over 30 millioner streams, og nominasjoner til blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

Nå er han ute med oppfølgeren, «Ingenting i paradis». Albumet har allerede hatt fire singler i radiorotasjon, gikk rett inn på fjerdeplass på VG-lista, og fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere.

Les mer og kjøp billetter her

Med «Ingenting i paradis» utvides grensene i det gjenkjennelige musikalske landskapet, som har gjort Sondre Justad til en av Norges mest spilte artister, og live-favoritt på scener og festivaler landet over. Selv sier han følgende:

«Denne plata slippes i en tid hvor nyansene synes å forsvinne mens motsetninger dyrkes. Vi tilbys enkle svar på store spørsmål, og blir fortalt at det er enten/eller når vi egentlig bør snakke mer om det som ligger i mellom, og at det kan være både/og. Låtene på «Ingenting i paradis» kan fortolkes som klassiske kjærlighetssanger, og det er helt okei og fint at de leses sånn, men de handler også om større forhold og kjærlighet i utvidet forstand.»

Storbyturnéen i kjølvannet av slippet, satte raskt salgsrekorder i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang.

I høst er det duket for ny turné, og det er veldig stas at Sondre Justad velger å komme til Parkteatret Scene for å spille en eksklusiv konsert, kun for de som er under 18 år.

sondrejustad.no
facebook.com/sondrejustad

Billetter kr. 100,- + avg.
Kun ståplasser. Ingen alkoholservering.
Foto: Jonathan Vivaas Kise

Relaterte saker

Eventbilde: Jolly Jumper & Big Moe
lørdag
21:00

Jolly Jumper & Big Moe

Opplev en magisk høytidsstund når gutta drar i gang! Det blir ekte blues ispedd litt sladder og mye humor.

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!