Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Shawn Colvin (US), Parkteatret hovedbilde
fredag 
Parkteatret

Shawn Colvin (US), Parkteatret

13. juli får Parkteatret besøk av den amerikanske musikeren og singer/songwriteren Shawn Colvin. Med nærmere 30 år i bransjen, tre Grammy Awards og 12 album i bagasjen, er det ingen tvil om at dette blir en kveld du sent vil glemme!

Shawn Colvin vant sin første Grammy for beste moderne folk-album for sitt debutalbum “Steady on” i 1989. Siden den gang har hun gitt ut 12 album og etablert seg som en av USAs største live-utøvere. Hun triumferte under Grammy Awards i 1998, da hun fikk pris for både årets plate og sang for «Sunny Came Home». Hennes inspirerende og oppriktige memoar, «Diamond In The Rough», ble gitt ut i 2012. Her ser hun tilbake på et rikt liv med både opp- og nedturer med fantastisk innsikt og godhet.

Les mer og kjøp billett her

Relaterte saker

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Film og spillmusikk med Skala Operakor
lørdag
18:00

Film og spillmusikk med Skala Operakor

Opplev en kavalkade av kjente og mektige korverk fra film-og spillverdenen: som Sound of Music, Star Wars, Lord of the Rings og Civilization lV.

Eventbilde: Judith Hill live i Bærum Kulturhus
fredag
19:00

Judith Hill live i Bærum Kulturhus

Soul with a capital S. Prince- protesjeen og Michael Jacksons duettpartner, Judith Hill, trer fram som en av moderne souls store artister.