Arrangementet er fullført.
Hipp hipp hurra, det nærmer seg 17.mai! Sent ute med å booke bord? Det er fortsatt noen ledige bord hos Tatakii, både inne i restauranten og i deres solfylte uteservering. Her har de laget en egen spesial meny for anledningen.
Spicy tunfisk tartar (G, H, S, E, F) Hamachi Sashimi (G, S, F, B)
Moneybag (G, H, S, SK, F, B) Vårull (G, H, S, SK)
Lammecarre (G, S) Grillet kylling (P SK, B, F) Iberico Char Siu (G, S, SK, B)
Jordbær, mascarpone og sjokolade (M)
Spicy tunfisk tartar (G, H, S, E, F)
Røkt laks (G, S, F, M) Hamachi Sashimi (G, S, F, B)
Tempura sjøkreps maki (G, H, S, SK, F, E)
Moneybag (G, H, S, SK, F, B) Vårrull (G, H, S, SK)
Lammecarre (G, S) Grillet kylling (P, SK, B, F) Iberico Char Siu (G, S, SK, B)
Jordbær, mascarpone og sjokolade (M)
Barcode Street Food fyller Sceneområdet med stands og inviterer til et livlig klesmarked. Kom og gjør et godt kleskupp samtidig som du tar vare på miljøet.
Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!