Arrangementet er fullført.
På dette kurset går dere gjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille musserende vin, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen. Du får også informasjon om viktige historiske, klimatiske og geografiske forhold i verden av musserende vin og gjør deg til bobleekspert på to timer!
Det er også fokus på hvilke musserende viner som passer godt til sommerens festligheter og gir deg tips om gode mat og vinkombinasjoner.
Kurset avsluttes med å lære deg hvordan du sablerer en flaske musserende vin!
Barcode Street Food fyller Sceneområdet med stands og inviterer til et livlig klesmarked. Kom og gjør et godt kleskupp samtidig som du tar vare på miljøet.
Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!