Arrangementet er fullført.
Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin. Ser man der imot nærmere på sjokoladens kakaoinnhold, dens kvalitet, kombinasjonen den inngår i og eventuelt tilbehør vil oppgaven straks føles mer overkommelig og en større variasjon av drikkevalg er mulig.
Denne kvelden smaker vi oss frem til perfekte kombinasjoner av sjokoladedesserter og vin, og vi smaker musserende-, hvite-, røde-, og forsterkede viner. Vi smaker fem ulike drikker og fem ulike tilberedninger av sjokolade.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.
Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.