Arrangementet er fullført.
Etter demonstrasjonen deltar dere på kjøkkenet og lager blant annet ceviche, tataki av laks og kyllingrilletes, samt mikser cocktails som passer til. Rettene og cocktailene som blir laget på kurset spises og drikkes underveis. Det anbefales å la bilen stå denne dagen:)
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=COCKTAILS%20OG%20APETIZERS
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 2,5 timer)
Tre fingermatretter og tre mettende småretter
Fire cocktails
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart: kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-20 personer
Slik gjennomføres kurset:
– Servering av velkomstdrink og småretter med forklaring og fremgangsmåte
– Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage en egen infusjon og hver deltager lager en egen
– Vi trekker så inn på kjøkkenet hvor alle gjestene får lage tre småretter, før dere mikser to cocktails som nytes med disse smårettene
– Alle deltagerne lager en dessertdrink som en avslutning på måltidet
Etter kurset har du lært:
– Å fremstille to essensielle “power tools” til din cocktail-verktøykasse; en “simple syrup”og en infusjon
– Om de ulike ingrediensene i en klassisk cocktail, og deres rolle
– Fire cocktails og historiene bak de mest klassiske
– Tre fingermatretter og tre småretter som kan pares med cocktails
Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Kom og prøv motorsport selv! Ta med familie og venner for en uforglemmelig lørdag med racing, spennende show, smakfulle food trucks, og garantert god stemning.